13.8.2007


Koulu alkoi ja arki. Arki alkoikin melkoisella rytinällä. Aamulla kertasimme sääntöjä: koulusta suoraan kotiin, välipalaa massuun ja läksyt pitää tehdä. Jos mielii jonnekin tai joku tulee meille niin lupa molemmissa tapauksissa kysyttävä minulta.

Kun tulin töistä kotiin Neiti-12va ja Neiti-12vb olivat tapelleet. Neiti-12vb oli viskannut Neiti-12va:n kännykän metsään. Ja Neiti-12va oli purkanut Neiti-12vb:n pyörän osiin ja heitellyt osia pitkin pihaa. Neiti-12va oli päättänyt pelastaa pyöränsä ja pinkaissut pyörällä kaupungille ilman kännykkää.

Sain siis ensi työkseni lähteä etsimään Neiti-va:ta kaupungilta. Onneksi Neidin pyörä loistaa kauas ja tehtävä oli helppo. Sain lapset kaikki kotiin ja sitten alkoi tappelu. Yritin parhaani mukaan saada aikaiseksi ruokaa. Ruoan jälkeen menin puutarhatöihin ja sillä välin. Lapset olivat päättäneet ruveta maalauspuuhiin sillä seurauksella, että pikkuveli oli yltäpäältä maalissa, samoin lavuaari ja talon oven pielet.

Loppuilta menikin rattoisasti poikaa ja taloa pestessä. Neiti-12va ja Neiti-12vb saivat molemmat kaksiviikon kottaria.

Vaan mitä tapahtuu seuraavana päivänä. Juuri kun saan ruokittua lapset Neiti-12va ja Neiti-12vb päättivät karata ikkunasta ulos ja pyörillä ympäri kaupunkia karkuu. Karkulaisten kotiuduttua lisäsin kottaria viikolla. Sitten Neidit soittivat isälleen ja kertoivat miten kurja äiti heillä on ihan epäreilu.

Jess... mikä loman loppu.

Ei kommentteja: